SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Müdürlere Ulaşamıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:56
'Müdürlere Ulaşamıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ
Melekbaba Mahallesi'nin Muhtarı Ali Demir, mahallelerine gereken hizmetlerin yapılmadığından yakındı. 
 
Sorunlarını iletmek için daire müdürlerini aradıklarını ancak cevap alamadıklarını söyleyen Demir, "Biz göreve geldiğimizden bu güne kadar mahallemize bir muhtar evi bir de semt konağı yapıldı. Biz sayın Belediye Başkanımıza ulaşıyoruz ama bazı daire müdürlerine ulaşamıyoruz. Mahallemiz il merkezine yakın ancak buna rağmen çoğu hizmetlerden yoksun kalmıştır. Mahallemiz bu haliyle köy görüntüsüne sahiptir. Kuzey Kuşak Çevre Yolu'nun bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Bu yolun bir an önce hayata geçilmesi ve burada yaşayan insanların ev ve arsalarının değer kazanmasını istiyoruz. Melekbaba merkeze yakın olmasına rağmen fosseptik kuyularının olması bizi üzmektedir." dedi. Muhtar Demir mahallenin sorunlarını şöyle sıraladı;  "Kanalizasyon sorunları, otobüs durakları, okulların sorunları, doğalgaz sorunları, sağlık ocağı olmaması, parsellerin ifrazı yok ve tapuların müstakil değil de hisselli olması, 4 okulun spor salonunun olmaması, parkların olmaması ve parkların kent konseyi kararlarına rağmen mevcut parklarda spor aletlerinin olmaması, drenaj kanalların olmaması, mahallede unutulmuş olan yaklaşık 180 dönüm hazine arazisinin bir kuruma veya bir kuruluşa verilmesini de halkımızın takdirine bırakıyoruz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız