SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürleri Sendika Tanıştırdı!

A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından okul müdürleriyle yemekli tanışma toplantısı düzenlendi.

Öğretmenevi'nde gerçekleşen tanışma toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Teftiş Kurulu Başkanı H.Hilmi Yavuz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şahin Kayaduman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Okul Müdürleri katıldı.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şahin Kayaduman, "Sendikaların görevleri kaynaştırma ve dayanışmadır. Yeni atanan müdürleri tebrik ediyoruz. Yeni atanan müdürler gittikleri okula farklılık ve değişim götürüyor. Bu değişim ve yenilikler kendisini gösteriyor. Her yıl değişik sosyal ve kültürel faaliyetler yaparak üyelerimizin tanışmaları ve kaynaşmalarını sağlamaya, böylece dayanışma içerisinde güçlü bir teşkilat olarak gelişmekteyiz. Düzenlediğimiz iftar programları, spor turnuvaları, konferans, sempozyum ve panel gibi faaliyetler bunlardan birkaçıdır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, tüm yönetici atamalarının yönetmelik çerçevesinde ve puan üstünlüğüne göre yapıldığını ifade ederek, yeni atanan müdürlere değişime açık olmalarını tavsiye etti. Genç yöneticilerden kendilerini yetiştirmelerini, bol bol kitap okumalarını, kurumlarında dostluk ve kardeşlik ortamını geliştirmelerini isteyen Bulut, başarı dileklerinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız