SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürlerin İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Zabıta Müdür Yardımcısı, seyyar satıcılarca dövüldüğü iddiasında bulunurken, ilçe milli eğitim müdürü de ihale yüzünden makamında tehdit edildiği gerekçesiyle polise başvurdu.

ZABITA MÜDÜRLÜĞܒNDE..
Eski Şire Pazarı Yanı Zabıta Karakolu arkasında tezgah kuran 23 yaşındaki seyyar satıcı N.Ç.’nin, zabıtalar tarafından uyarıldığı ve tezgahını kaldırdığı, daha sonra bu şahıs ile babası 59 yaşındaki C.Ç., kardeşleri 22 yaşındaki M.Z. ve 34 yaşındaki İ.Ç.’nin Zabıta Müdürlüğü’ne giderek 47 yaşındaki müdür yardımcısı O.K. ile tartıştıkları bildirildi. Polise başvuran Adıyaman- Kahta doğumlu Zabıta Müdür Yardımcısı 47 yaşındaki O.K., tartışma sırasında dövüldüğünü, tehdit ve hakarete maruz kaldığını öne sürerken, şahıslar suçlamaları kabul etmediler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MAKAMDA TEHDİT..
Öte yandan Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olan 49 yaşındaki D.E., polise başvurarak, bağlı olduğu kurumun ihaleleri için toplantı yaptığı sırada H.A. adlı şahsın toplantı odasına girerek kendisini tehdit ettiğini bildirdi. Müdürün şikayeti üzerine H.A. adlı şahsın yakalanması için polis araştırmalara başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız