SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürlüğe Yeniden Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:16
Müdürlüğe Yeniden Atandı
A- A+ PAYLAŞ
Mehmet Bulut'un, üçlü kararname ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne asaleten ataması yapıldı.
 
Bakanlıktaki yeniden yapılandırma kapsamında 81 il Milli Eğitim Müdürü Bakanlık emrine alınırken bunlardan aralarında Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’un da bulunduğu 15 İl Milli Eğitim Müdürü  illerinde kalarak görevlerini vekaleten sürdürmüştü. 
 
Resmi Gazetesi’nin son Milli Eğitim Bakanlığı’nda  6 İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne  atama yapıldı. Üçlü kararname ile 6 İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü de yer alırken Mehmet Bulut’un asaleten ataması yapıldı.
 
Atama kararı şöyle:
 
 “Millî Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2012/360
1 – Açık bulunan 1’inci derece kadrolu + 3600 ek göstergeli Malatya İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, Mehmet BULUT’un atanması 657 sayılı Kanunun 76’ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2’nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2 – Bu Kararı Millî Eğitim Bakanı yürütür.”
 
Bulut geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılan genel seçimler öncesi AKP'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmiş, aday gösterilmeyince tekrar görevine dönmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız