SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürün Veda Maçı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:25:06
Müdürün Veda Maçı
A- A+ PAYLAŞ
Bursa Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Malatya Emniyet Müdürü Ahmet Pehlivan, dostlarıyla son maçını oynadı. 
 
Futbolseverliğiyle tanınan Pehlivan, emniyetteki görevinin yanı sıra Malatya’da düzenlenen futbol turnuvalarında yer almasıyla da dikkatleri çekmişti. Özellikle basın mensuplarıyla yapılan karşılaşmalarda Malatyaspor’un 44 numaralı formasıyla mücadele eden Pehlivan, TFF antrenman sahasında dostlarıyla son maçını oynayarak, Malatya’daki jübilesini yaptı.
 
Basın mensuplarına duygularını anlatan Pehlivan, "Malatya’da bulunduğum süre içerisinde çok nezih bir grupla birlikte oldum. Çok değerli arkadaşlarla futbolun güzelliğinden faydalandık. Çok güzel anılarım oldu. Bunun acısıyla Bursa’ya gideceğim. Malatya, belleğimde çok ciddi hatıralar bıraktı. İnşallah bu iklimi Bursa’da da yaşarım. Bursa’ya gittiğimde de Malatya’nın bir temsilcisi olacağım. Bütün gönlümü Malatya’ya bırakarak gidiyorum. Buranın insanını çok seviyorum. Bana haklarını helal etsinler" dedi.
 
Kendisinin de artık bir Malatyalı olduğunu ifade eden Pehlivan, "Malatya’ya hizmet sunmaya geldik. Bunun yanında hizmet gördük. Bu güzel insanları, Allah bana can verdiği müddetçe yüreğimde taşıyacağım. 'Malatyalı mısın' diye sorarlarsa, Malatyalıyım demekten de şeref duyacağım" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız