SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Müfettiş Gönderiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Belediyesindeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili soruları üzerine İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Elazığ Belediye Başkanıyla ilgili belediye içerisinden bir grup Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Elazığ Cumhuriyet Savcılığı bu işlemi yürütüyor" dedi.

Belediyelerle ilgili konuların Bakanlığın görev alanında olduğunu söyleyen Atalay, bu nedenle görevlendirme yaptıklarını bildirdi. Bakan Atalay, ''Müfettişlerimiz gidecekler, basında çıkan haberleri biz de bir anlamda bildirim olarak kabul ediyoruz. Müfettişlerimiz bir değerlendirme yapacaklar. Bu idari yöndendir. Onu göreceğiz ama bu esas yargıya intikal etmiş şeyler. Yargıdaki sonucu da iyi takip etmek lazım. İkili şekilde yürüyecek. Neresi olursa olsun belediyelerimizle ilgili böyle bir şey basında yer alırsa veya herhangi bir duyum olursa aynı uygulamayı yapıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız