SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müfettişlik İçin Bilgilendirdiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:05
Müfettişlik İçin Bilgilendirdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Grup Başkan Vekili Mehmet Yıldırım, vergi müfettişlerinin görevlerini adalet ve objektif ilkeler doğrultusunda, devletin ve mükellefin haklarını gözeterek özgün bir şekilde yerine getirdiklerini ifade etti. 

İnönü Üniversitesi’nde vergi müfettişliği mesleğine ilişkin üniversite öğrencilerine yönelik yapılan geniş katılımlı bilgilendirme toplantısına, Vergi Denetim Kurulu Malatya Grup Başkan Vekili Mehmet Yıldırım İle Vergi Müfettişleri Zeyneddin Çetin ve Özge Korkankorkmaz katıldı.

Grup Başkan Vekili Mehmet Yıldırım, vergi müfettişliği mesleğinin geleceğin Türkiye’sinde önemli bir işlev göreceğini, Vergi Denetim Kurulu’nun yeniliklere açık, çağdaş ve öncü bir denetim kurumu olduğunu, vergi müfettişlerinin görevlerini adalet ve objektif ilkeler doğrultusunda, devletin ve mükellefin haklarını gözeterek özgün bir şekilde yerine getirdiklerini ifade etti.

Diğer konuşmacılar ise, meslek hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaparak, katılımcıları bu yılın Eylül ayında yapılacak olan vergi müfettiş yardımcılığı sınavına davet ettiler. Konuşmacılar İnönü Üniversitesi mezun adaylarının bu kariyeri yüksek mesleğe girmesiyle hem kamu kurumlarında hem de özel sektörde üst düzey görevlerde bulunabilme imkanına sahip olacaklarını da ifade ettiler.

Soru-cevap bölümünde ise öğrencilerin meslek hakkındaki soruları vergi müfettişleri tarafından cevaplandırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız