SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MUFF Başvuruları Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-08-18 02:45:29
MUFF Başvuruları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesince 8'incisi düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamındaki yarışmalara başvuruların 31 Ağustos'a sona ereceği bildirildi.

Festival komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 9-15 Kasım'da düzenlenecek etkinlik kapsamındaki yarışmalara başvurular sürüyor.

Türk sinemasının ulusal ve uluslararası alanda görünürlüğünü artırmak ve sinema endüstrisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması", "Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması", "Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması", "Uluslararası Kısa Metraj Film Yarışması" ile Malatya Film Platformu Yarışması"na başvurular 31 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.

"Malatya Yapım Geliştirme" kategorisi kapsamında uzun metraj bir proje, Ertem Eğilmez Aile Filmleri Yapım Destek Ödülü'nü almaya hak kazanacak ve 100 bin liralının sahibi olacak. Yarışmalara katılma hakkı kazanan filmler arasından seçilen bir projeye de "TRT Ön Alım Destek Ödülü" verilecek.

Ulusal Kısa Metraj kategorisindeki filmleri desteklemek amacıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek "TRT Kısa Film Yapım Desteği" kapsamında da 3 ayrı projeye onar bin lira ödenecek.

Malatya Yapım Geliştirme kategorisi ile diğer ana kategorilere ait yarışma yönetmelikleri ve başvuru formları "malatyafilmfest.org.tr" adresinde yayınlandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız