SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftü Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül, göreve başladı.

Malatya Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun Kocaeli Müftülüğü'ne atanmasından sonra İstanbul Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Malatya İl Müftülüğü'ne tayini çıktı.

Malatya'ya tayini çıkmasından sonra hacda görevli olması nedeniyle Suudi Arabistan'a giden Müftü Gül, hac farizasından sonra Malatya'ya gelerek İl Müftülüğü görevine bugün başladı.

Müftü Hacı Yusuf Gül yaptığı açıklamada, "Malatya'ya gelerek göreve başlamış oldum. İnşallah kanunların bize vermiş olduğu yetki doğrultusunda, benden önceki arkadaşların yapmış olduğu hizmetlere ilave olarak inşallah sosyal ve kültür faaliyetlerimize devam edeceğiz. Cenab-ı Allah'ın takdir ettiği süre içersinde, burada huzur içerisinde karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde güzel hizmetlere imza atmak duygu ve inancıyla Malatya'ya gelmiş bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Müftü Gül, özgeçmişi hakkında da bilgi verirken, 1954 Yozat'ın Sorgun ilçesi doğumlu olduğunu belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde görev yaptığını, ilçe müftülüğü görevlerinde bulunduğunu bildirdi. Gül, son olarak İstanbul ili Küçükçekmece İlçesi Müftüsü olarak görev yaparken Malatya il Müftülüğü'ne tayin olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız