SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftü Gül Veda Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:21:30
Müftü Gül Veda Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İlçe Kaymakamları, İlçe Müftüleri ve Belediye Başkanlarına veda ziyareti gerçekleştirildi.

Yaklaşık 4,5 yıldır Malatya İl Müftüsü olarak görev yapan Gül,  Kütahya İl Müftülüğü’ ne naklen atanmasının ardından 21 Nisan 2014 tarihinde Malatya Müftülüğü ve Malatya’dan ayrılacağını belirterek veda ziyaretlerini sürdürdü.

İlk ziyaretine İlçe Kaymakamları, İlçe Müftülerin ve Belediye Başkanları’ndan başlayan Gül; Pütürge, Doğanyol, Darende, Arapgir, Arguvan, Doğanşehir, Kuluncak, Hekimhan ve Kale Kaymakamları, İlçe Müftüleri ve Belediye Başkanlarını ziyaret ederek gerçekleştirdi.

STK ve mesleki teşekkül ziyareti sonrasında Müftü Gül’ün protokol üyelerine yemek vermesinden sonra Malatya’dan ayrılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız