SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftüden Çakır'a Plaket

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Gül, Çakır'a düzenlediklere etkinliklere yaptıkları katkılardan dolayıda plaket takdim etti.

Ziyraret sırasında konuşma yapan Müftü Hacı Yusuf Gül, "Müftülüğün düzenlemiş olduğu etkinliklere göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız özellikle Kutlu Doğum Haftasında ve düzenlediğimiz diğer etkinliklerde bizlere hep destek olmuştur. Bu desteklerinden dolayı kendilerine Müftülük olarak bir plaket takdim ediyorum. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise , "Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu etkinliklere Belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Kutlu Doğum Haftası olsun, Ramazan ayı içerisinde düzenlenen diğer etkinlikler olsun Müftülüğümüzün yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu etkinlikleri takdirle karşılıyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle inşallah bu etkinliklerin yoğunlaşarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Müftülüğün hizmetlerine vermiş olduğu destekten dolayı bir plaket verdi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız