SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftüler Kararnamesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:13:26
Müftüler Kararnamesi
A- A+ PAYLAŞ

il Müftülerine yönelik 3’lü kararname ile 7 ilin müftüsü görevden alınırken, 16 ilin müftüsü değişti. Ankara’ya ise yeni müftü ataması yapılmadı. 

Başbakan Yardımcılığı’na bağlı Diyanet İşleri Başkanlığı bazı illerin müftülerini görevden alırken, bazı illere ise yeni müftü atadı ve değişiklik yaptı.

İl Müftülerine yönelik 3’lü atama kararnamesine göre, Ankara İl Müftüsü Mustafa Hakkı Özer, Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Artvin İl Müftüsü Kamil Ceyhan, Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan, Sinop İl Müftüsü Ahmet Faruk Kuluş, Sivas İl Müftüsü Yusuf Şahin ve Yalova İl Müftüsü Muhittin Sarıkaya başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındılar.

Kararnamede diğer illerin müftü atamaları ise şu şekilde: "Adıyaman İl Müftülüğüne Bitlis İl Müftüsü İmran Kılıç, Erzurum İl Müftülüğüne Niğde İl Müftüsü Hasan Çınar, Niğde İl Müftülüğüne Denizli İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Denizli İl Müftülüğüne Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, Yalova İl Müftülüğüne Kütahya İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Bilecik İl Müftülüğüne Giresun İl Müftüsü Necati Akkuş, Afyonkarahisar İl Müftülüğüne Erzincan İl Müftüsü Burhan İşliyen, Erzincan İl Müftülüğüne Ardahan İl Müftüsü Galip Akın, Giresun İl Müftülüğüne Muhittin Oral, Ardahan İl Müftülüğüne Aytekin Yılmaz, Sinop İl Müftülüğüne Mustafa Erkan, Hatay İl Müftülüğüne Hamdi Kavillioğlu, Trabzon İl Müftülüğüne Keramettin Demir, Artvin İl Müftülüğüne Kemal Uçkun, Sivas İl Müftülüğüne Recep Şükrü Balkan ve Bitlis İl Müftülüğüne Abdulkerim Akbaba".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız