SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftüler Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:48
Müftüler Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay merkez ilçe Yeşilyurt ‘ta yapıldı. 

Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül’ün başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları ve 13 İlçe Müftüsü’nün katılımıyla gerçekleşen toplantı İl Müftüsü Gül ’ün açış konuşmasıyla başladı.

İl Müftü Yardımcıları tarafından gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam eden toplantıda hac ve umre ile alakalı işlemler, Kur’an Kursu eğitim faaliyetleri, Personel Hizmetleri ile İl ve İlçe Müftülükleri tarafından yürütülen din hizmetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Kütahya İl Müftülüğü görevine atanan İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül başkanlığında düzenlenen son toplantı olması hasebiyle İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri İl Müftüsü Gül’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

İl Müftüsü Gül, yaptığı konuşmada ‘’Malatya’da görev yaptığım süre içerisinde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tüm çalışma arkadaşlarım, din görevlileri ve Müftülük personelinden memnun kaldım. Hep sıcak ilgi ve güler yüz gördüm. Sizleri ve Malatya’yı asla unutmayacağım. Gönlümde Malatya ve sizlerin apayrı bir yeri vardır’’ dedi.

Toplantı İl Müftüsü Gül’e ilçe müftüleri tarafından plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız