SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftüler Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-08-22 13:55:36
Müftüler Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ağustos Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Akçadağ ilçesinde düzenlendi.

Din hizmetlerinde Malatya İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak ve yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunmak ayrıca hizmette etkinlik ve verimliliği en üst seviye çıkarmak amacıyla her ay yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay Akçadağ'da yapıldı.

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz ve ilçe müftüleri katıldı. Toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası gelişen olaylar sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığının FETÖ/PDY bağlantılı ve iltisaklı personelden temizlenmesi, ayıklanması konusunda dikkatli ve titiz çalışmaların yapılmasının önemi ve devamı, hac ve umre hizmetleri, din hizmetleri, personel, idari ve mali işler ile ilgili gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız