SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftülük İnşaatı Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:34
Müftülük İnşaatı Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan müftülük hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İlçe Müftülüğü, hizmet binasında yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirtti. 

Doğanşehir İlçe Müftülüğü'ne bağlı içerisinde mescit, taziye evi, konferans salonu, misafirhane ve 5 derslikli Kur’an kursu bulunan, bir kültür merkezi gibi hizmet verecek ve her katı 400 m² olan 5 katlı hizmet binasının yapılması için 24.12.2013 tarihinde Türkiye Diyanet Vakfı adına Doğanşehir ilçe merkezinde 966 m²'lik bir arsa satın alındı. Arsanın üzerinde 18 Kasım 2014 tarihinde temeli atılan hizmet binasının karkas (beton) kısmı tamamlanarak, duvarları örüldü.

Bitirildiğinde aynı anda 100 tane öğrencinin okuyabileceği modern bir Kur’an kursu, 200 kişinin namaz kılabileceği bir mescit, 150’şer kişinin oturabileceği bir taziye evi ve konferans salonu ve misafirhaneden oluşan bu kompleksin 2 milyon liraya mal olacağını belirtildi. İlçe Müftülüğünün iyi bir din hizmeti vermesine ve hizmet kalitesini yükseltmesine çok ciddi katkı sağlayacak olan bu yapının bir an önce tamamlanıp Doğanşehir ilçesine kazandırılması ve çevre halkına çok amaçlı dini hizmet vermesi için, tüm hayırsever vatandaşlardan da destek istendi. İrtibat Tel: 0422 5171118, GSM:05356845038. Banka Adı: Ziraat Bankası Doğanşehir Şb. İban No: TR98 0001 0004 6400 0019 7562 27

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız