SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftülük- Polis MYO İşbirliği..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müftülüğü ile Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nun işbirliği ile düzenlenen bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan 74 imam, düzenlenen törenle belgelerini aldı.

Düzenlenen törene, Vali Osman Derya Kadıoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç ve Müftü Bekir Gerek ile imamlar katıldı. Törende konuşan Vali Osman Derya Kadıoğlu, son derece mutlu olduğunu belirterek, "Çağı yakalamak için, imamlarımızın hiçbir yönde eksikliklerinin kalmaması bizleri mutlu ediyor. Polis Meslek Yüksek Okulumuz'u ve il müftülüğümüzü tebrik ediyorum" dedi.

Müftü Bekir Gerek ise teknolojinin önemine değinerek, "Çağımız, bilgi çağı, uzay çağı, teknoloji çağı ve bilgisayar çağıdır. İlk emri 'oku' olan yüce dinimizin bize gösterdiği hedef ise, yarının bugünden daha iyi olmasıdır. Onun için yüce Atatürk, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmamızı bizden istemektedir. Bu bakımdan bilgi toplumunu oluşturmak, çağın bilgileriyle donanmak ve teknolojisini kullanmak çok önem kazanmaktadır. Din görevlileri toplumun din önderleridir. Toplumu din konusunda aydınlatmaktadır. Bu bakımdan din görevlilerinin dini konularda iyi yetişmesi kadar çağın teknolojisini kullanmaları ve bilgileriyle donanmaları da çok önemlidir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra cami imamlarına başarı belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız