SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftülükte Devir- Teslim Töreni

0
Güncellendi - 2019-05-18 04:02:42
Müftülükte Devir- Teslim Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müftülüğüne atanan Veysel Işıldar, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Malatya İl Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen törende, Malatya İl Müftüsü olarak atanan İstanbul İl Müftü yardımcısı Veysel Işıldar, görevi Malatya eski il Müftüsü Ümit Çimen'den devraldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Müftü Işıldar’a cübbe ve sarık takdim edildi.

Görev devir teslim töreninde konuşan Malatya Eski İl Müftüsü Ümit Çimen, 5 yıl bir süre Malatya'da görev yaptığını gönül huzuruyla Malatya'dan ayrıldığını belirterek, “Ben bundan 5 yıl önce bu kürsüde görev yaptım. 21 Nisan 2014 tarihinde aranıza katılmıştım o zaman demiştim ki Malatya diyanet ailesine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum demiştim. Bugün itibarıyla 5 yılı aşkın bir sürece Malatya'dayım. Malatya'da olduğum süre içerisinde Diyanet ailesine ve Diyanet Kurumu şahsına ve kuruluş felsefesine uygun hizmetler ürettiğimize inanıyorum. Malatya'da bulunduğum süre içerisinde milletimizin bütününü kucaklama gayreti içerisinde olduk. Malatya İl Müftülüğüne atanan Veysel Işıldar hocama Cenabı Allah'tan üstün başarılar diliyorum. Yüce Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Sorunsuz bir şehirde görev yaptım. Buradan gönül huzuruyla ayrılıyorum” dedi.

Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar ise, ”Bugün değişik bir duygu içerisindeyiz bir anda hocamızı uğurluyoruz, bir yanda yeni göreve başlamanın heyecan içerisindeyim. Ben başta Ümit Hoca'nın Malatya da yaptığı hizmetlerden dolayı kesme teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki kurumlar şahıslara baki değil, bugün hocamız görevi bize devretti, bizimde bir miadımız var o vakit geldiğinde bizde bu görevi başka bir kardeşimize devredeceğiz, önemli olan hoş bir seda bırakmak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Malatya Eski İl Müftüsü Ümit Çimen, tarafında Malatya İl Müftülüğüne atanan Müftü Işıldar’a cübbe takdim edildi.

iha

Müftü Veysel Işıldar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • garip (4 yıl önce)
    imama 3600 ek gösterge mi olur ya :)) onca müdürün, uzmanın şefin 2200 ek göstergesi var iken bu neyin hırsı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    umarım aydın fikirli bir bilim adamıdır.cumhuriyetin kazanımlarının ,kendilerini yetiştirmemiş cami hocalarımız tarafından törpülenmesine izin vermez.bu konularda başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • CUMALİ HANBAY malatya (4 yıl önce)
    Eski muftuyu sivil toplum çarptı. Selâm ve dularla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (4 yıl önce)
    İnşallah gelen gideni aratmaz... Gelen müftümüz, şehrimize hoş geldi. ..İmamlarımızı bir kontrol ettirir, ne yapıyorlar, sadece ezan okunduktan sonra mı camiye geliyorlar.. Camide cemaate herhangi bir bilgilendirme yapıyorlar mı, yoksa onlarda mı gelen cemaat gibi namazı kılar kılmaz hemen camiyi terk edip dükkanlarının yolunu mu tutuyorlar. Malum ya onlar her ne kadar imam görünüyorlarsa da esnaflıkta yapıyorlar. Her vakit camiye geliyorlar mı? daha da mı... mı.. mı.. mı...? Bu ve benzeri kontrolleri yaptırırsa sanırım biraz işler düzelir.. Ha bunların hepsine istisnasız 3600 ek gösterge verirlerse yazık olur.. Şimdilik bu kadar.... Size başarılar diler saygılar sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ateş (4 yıl önce)
    Onca protokol bile kurtaramadı ya seni... Gelen gideni aratmasa bari...
    0
    0
    Yanıtla