SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müftülükte Görev Devir Töreni

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:37:26
Müftülükte Görev Devir Töreni
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İl Müftülüğü'nden, Kütahya Müftülüğüne atanan Hacı Yusuf Gül, görevini İstanbul Kartal'dan Malatya'ya atanan yeni İl Müftüsü Ümit Çimen'e, düzenlenen törenle devretti. 

Malatya İl Müftülüğü'nde ilk kez düzenlenen görev devir teslim töreni Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Görev devir teslim töreninde konuşan Malatya Eski İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, 4,5 sene Malatya'da görev yaptığını kaydederek, gönül huzuruyla Malatya'dan ayrıldığını kaydetti.

Gül, sorunsuz bir ilde görev yaptığını ifade ederek, "Bu bir bayrak yarışı ve nöbet değişimidir. Dolayısıyla 31.12.2009 yılında başlamış olduğum Malatya İl Müftülüğü görevinden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Malatya İl Müftülüğüne atanan Ümit Çimen hocama Cenabı Allah'tan üstün başarılar diliyorum. Yüce Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Sorunsuz bir şehirde görev yaptım. Buradan gönül huzuruyla ayrılıyorum. Malatya'da Gül devri bitti Çimen devri başladı" dedi.

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen ise, "Bizler Türkiye'mizin, güzel ülkemizin en güzide, en önemli ve en saygın kurumlarından biri olan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın mensuplarıyız. Bizler bu güzide kurumun Malatya'daki temsilcileriyiz. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Malatya ailesine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Malatya Eski İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Malatya'da beraber görev yaptığı müftü yardımcılarına plaket takdim etti.

Kütahya İl Müftülüğü'ne atanan Hacı Yusuf Gül, Malatya İl Müftüsüne, görev devir teslim töreninde cübbesini giydirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız