SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muğla'da Malatyalı Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Muğla Malatyalılar Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, hemşehrilerini, düzenledikleri dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya getirdi.

Merkezi Marmaris'te bulunan derneğin Muğla-Denizli yolundaki Kötekli yakınlarındaki Altaş Restoran'da organize ettiği etkinliğe; Malatyalıların yanısıra, aralarında CHP Muğla Milletvekili Prof Dr. Gürol Ergin, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, CHP Muğla Milletvekili adayı Nurettin Demir, MHP Milletvekili Adayı Şevket Tokur ile bazı oda, dernek ve kamu dairelerinin temsilcilerinin de yer aldığı kalabalık bir topluluk katıldı.

Malatya’nın yerel sanatçıları, Mehmet Sevin ve Alev Gürboğa’nın seslendikleri türküler geceye ayrı bir renk kattı. Söylenen türkülere sık sık eşlik eden davetliler, bol bol halay çekip oynadı.

Tüm Türkiye’de sevilen “Malatya Malatya bulunmaz eşin” adlı türkü defalarca tekrarlandı. Türkü söylendiği sırada, pist halay çekenlerle doldu taştı. Davetliler, geceden, böylesi organizasyonlarda daha sık buluşmak dileğiyle ayrıldı.

‘ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM’
Dernek Başkanı, Nevzat Özbey, şu açıklamayı yaptı: “Derneğimiz Ocak ayında kuruldu ve yeni bir dernek. Öncelikle önem verdiğimiz konu eğitim. Daha sonra ise kültürümüzü Muğla halkı ile paylaşmak. Biz, her ne kadar Malatyalı isek bir o kadar da Muğlalıyız. Eğitim konusunda gençlerimize yardımcı olmak için gerek üniversite gerekse de milli eğitim müdürlüğü ile yakın ilişkiler içindeyiz. Geceye katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız