SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Muhabir' Maske Düşürüyor

A- A+ PAYLAŞ

Genel Yönetmenliğini gazeteci hemşehrimiz Suat Kozluklu'nun üstlendiği "muhabir",bu hafta "Din Bezirganlarının" maskesini indirmeye devam ediyor…

Sözde hocalar tarafından para uğruna mezardaki ölüyü bile rahat bırakmayan "din bezirganları" muhabir'e nasıl yakalandı…? Kişi, neden büyü ve muska gibi hurafelere inanır…? Sözde Hocaların tuzağına düşen
mağdurlar, ilahiyatçılar ve psikiyatrlar canlı yayında "büyü" gerçeğini masaya yatırıyor…
Suat Kozluklu yönetimindeki "muhabir", olay yaratacak araştırma dosyasıyla bu akşamı saat 00.25 de atv ekranlarında…

Muhabir, geçtiğimiz haftaki programında, Malatya'dan bir bezirganın maskesini düşürmüştü. Mezar açıp, büyü için kefen parçası alan cinci, muhabir elemanları tarafından baştan sona gizli kamerayla görüntülenmiş, mezar açtıktan sonra polisin baskını sonucu yakalanmış ve tutuklanmıştı. Programda bu konu da tekrar ele alınacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız