SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhakkak 3 Puan İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:23:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Kayseri Erciyesspor karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Buz, sahalarında muhakkak 3 puan almak istediklerini belirterek, "Kayseri Erciyesspor karşısına 3 puan için çıkacağız" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, milli maçlar nedenle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, "İyi çalışıyoruz, arkadaşlar öz verili çalışıyorlar. Onlara çok güveniyorum. Önemli olan burada tabi taraftarlarımızın bizi desteklemesi ama sonuna kadar desteklemesi, sabırlı olması. Çünkü şunu da söyleyebilirim. Görüyorsunuz ligde biz Giresun'un yeniyoruz, Giresun gidiyor Adana Demirspor'u yenebiliyor. O yüzden bu ligde gerçekten çok konsantreli olmanız gerekiyor. Her puan için savaşmanız gerekiyor. İçeride muhakkak üç puanı alacağız, almak istiyoruz. Onun için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız da sabırlı olsun bizi sonuna kadar desteklesinler. Üç puanı da onlara hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

"Bizi çok fazla etkileyecek bir durum yok"

Takımda forvet oyuncusu İskender Alın'ın kadro dışı kalmasını da değerlendiren Buz, "Bu takımın bir duruşu vardır. Başka bir yerde yapabilirsin ama Yeni Malatyaspor'un bir duruşu vardır. O yüzden kadro dışı kaldı" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, "Gereken açıklamayı başkanımız ve yönetim kurulumuz yaptı. Başkanımız buraya geldi. Futbolculara ödemelerle ilgili her şeyi açıkladı. Futbolcular da bunu biliyordu. Şimdi İskender, artık menajeri mi yoksa kendisi mi, takımı gecikmeden dolayı federasyona verdi. Onun üzerine de başkanımız, yönetim kurulumuz bu kararı aldı. Yönetimimiz 'biz ona taahhüt vermiştik zaten, bir sıkıntı yok' demişti. Tabi duruştur bu" şeklinde konuştu.

Buz, gelinen sürecin kendilerini çok fazla etkilemeyeceğini kaydederek, şunları söyledi: 

"Biz çok konsantreli bir şekilde Kayseri Erciyesspor maçına çıkacağız. Bizi böyle çok fazla etkileyecek bir durum yok. Ben daha önce diğer arkadaşlarla ilgili açıklamalar yapmıştım. Hiç doğru bir şey de değil yani. İyi de bir takımımız var. Bir sıkıntımız da yok" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız