SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhakkak Sizleri de Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2018-07-08 00:20:38
A- A+ PAYLAŞ

MHP'den milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Rektör Kızılay ziyaretine; MHP'li milletvekili Fendoğlu'nun yanı sıra MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı. MHP'nin milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, tüm İnönü Üniversitesi personellerinin bu seçim süresi boyunca verdikleri desteklerden, ilgiden ve alakadan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Yine şahsınızın özelliklede; vekil olmadan önce ve vekil olduktan sonra da hakkınızda duyduğum kanaat hiç değişmedi. Halkla beraber oldunuz. Malatya'yı üniversitenin içerisine dahil ettiniz. Bütün etkinliklerde istediğim kadarıyla iç içe oldunuz esnafıyla, halkıyla. Bu konuda da size müteşekkiriz vatandaş olarak. Vekil olarak ben şahsınızda tüm üniversitedeki hocalarımın emrindeyim. Malatya'ya yapılabilecek olan bütün projelerde örnek olmaya, elçi olmaya ve direkt arayıp bilgi vermek için müsait olan bir kardeşinizim, bir ağabeyinizim. O konuda da hiç endişeniz olmasın. Yeter ki Malatya söz konusu olunca hep beraber güzel şeylere imza atalım."

İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay da, Malatyalıların Fendoğlu'na destek olacağına güçlü bir kanaat taşıdığını belirterek, "Ben sizden şunu istirham ediyorum; Malatya'da olduğunuz dönemlerde programlara muhakkak misafir etmek istiyorum. Üniversitemizde akademik açılış programları 1 numaralı programımızdır. Bizim bütün davetlerimize muhakkak sizleri de bekliyoruz"  dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız