SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhalefet Bunları Görmüyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık Kale İlçesini ziyaret etti ve Kale Belediyesi toplantı salonunda Muhtarlarla bir araya gelerek sorunlar hakkında bilgi aldı. 

Toplantıya AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan,İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, İl Genel Meclisi Üyeleri, Yönetim Kurulu üyesi Murat Tokmak ve Şükran Gönültaş,Belediye Meclis üyesi Sıddık Özdemir ve Yasemin Kurt ve partililer katıldı.

Çalık, buradaki konuşmasında, “Kale’ye AK Parti döneminde çok önemli hizmetler geldi. Başta Kale Kaymakamlık binası olmak üzere önemli hizmetler getirildi. Kale Meslek Yüksekokulu’nun ilçeye kazandırılması için iş adamlarımız ile yapılan görüşmeler güzel neticeler verdi. Su Sporları Merkezi yapılması için çalışmalar yürüttük. Kale yol güzergahındaki ikinci bir Kömürhan Köprüsü yapılacak. Malatya-Elazığ Karayolu’nun çok güzel noktalarından birisi olacak. İkinci Kömürhan Köprüsü için çok güzel bir proje yapılacak. Muhalefet bu gibi projeleri görmüyor” dedi.

Çalık, Kale’de yol ağlarına ve içmesuyu projelerine önemli yatırımlar yapıldığını da söyledi. Çalık, “Gelen yatırımlar yetmez. Battalgazi’den Kale’ye kadar bir sahil yolu başlatmıştık. O yol ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kale’den Doğanyol ve Pütürge’ye bir yol güzergahı başlatmıştık. Bu yolda çok ciddi çalışmalar başlattık. Bu yolun 1. kat asfaltını tamamlayacağız. Bu yol sadece Kale’nin 9 köyünün grup yolu değil, Pütürge ve Doğanyol’un kış ayında kullanabileceği bir alternatif yoldur. Valimiz Vasip Şahin, bu konuda çalışmaları yürütüyor” şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız