SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhalefet Desteği Kazandırdı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı "parti kararına kararına rağmen" aday oldu ve muhalefetin de desteğiyle seçildi.

Kulislerden edinilen bilgilere göre; 33'ü AKP'li, 7'si CHP'li, 3'ü MHP'li, 1'i de Saadet Partili olmak üzere toplam 44 üyesi bulunan Malatya İl Genel Meclisi'nde, yeni dönem başkanı için, mecliste yüzde 75'lik çoğunluğa sahip AKP'de ilginç olaylar yaşandı. 2 yıldır İl Genel Meclisi başkanlığı görevini sürdüren Bekir Çelik'in bir dönem daha aday olmak isteğinin yanı sıra, geçen yıl aday olan Abdurrahman Atay'ın ve Fatin Nalçacı'nın adları parti kulislerinde gündeme geldi. Bunlardan Çelik, daha sonra adaylıktan vazgeçti. Parti yönetiminin Nalçacı'nın adaylığını uygun gördüğü, ancak Abdurrahman Atay'ın da aday olacağını söylediği, "grup kararı" alınmadığı için, AKP'nin 2 adayla seçime girmek durumunda kaldığı, muhalefet partilerinin de desteklediği Atay'ın 25 oyla seçilirken, "partinin adayı" Nalçacı'nın 18 oyda kaldığı belirtildi.

FOTOĞRAF: İl Genel Meclisi başkanlığına "partinin eğilimine rağmen" seçilen Atay (soldaki), oylama sonuçlarının ardından rakibi Nalçacı'nın elini kaldırırken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız