SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhalefet Irkçılıkta Yarışıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:29:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, parti olarak Anadolu’daki bütün insanları eşit gördüklerini belirterek, "Muhalefet ırkçılıkta yarışıyor" dedi.

AKP’de düzenlenen halk gününe katılan Malatya Milletvekili Cemal Akın, “IMF’ye olan borcumuz bitme noktasına gelmiştir. AK Parti’den önceki iktidarlar borç yapmış, AK Parti iktidarı ise hem katlayarak hizmeti getirmiş hem de borçları ödemiştir” dedi.

Milletvekili Akın, “Ceza İnfaz Yasası’nda yeni değişiklikler yapıldı. Bununla mahkumlarını yakınlarını cezalandırılması ortadan kaldırılıyor. Suç işleyen ve bundan dolayı da mahkum olanlarla bütün aile bireylerinin ızdırap çekmesi ortadan kaldırılıyor. Ancak insana yapılan bu hizmetleri muhalefet içine de sindiremiyor, devamlı karşı çıkıyor” diye konuştu.

Muhalefet partilerini ırkçılık yaptığını savunan Akın, “Cenab-ı Hakkı’n yaratış hükmüne aykırı olarak muhalefet partileri birbiri ile yarışır halde. Bizim inancımızda, Arap’ın Acem'e, Acem'in Arap’a, Türk'ün Çerkez’e, Çerkez’in Gürcü’ye, Kürt'ün Laza bir üstünlüğü yoktur. Bütün insanlar, bir tarağın dişleri gibi eşittir. Üstünlük ancak takvadadır. AK Parti olarak Anadolu’muzda yaşayan bütün insanları kucaklıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız