SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhalefeti 'Şahsen' Kınadı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:41
Muhalefeti 'Şahsen' Kınadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya AKP Milletvekili Mustafa Şahin, 17 ve 25 Aralık sürecine destek veren muhalefet partilerini şahsen kınadığını söyledi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Akpınar esnafını ziyaret ederek sorunları hakkında bilgiler aldı. Esnafları ziyaret ederek hem sıkıntılarını hem de yerel hizmetler noktasında taleplerini öğrenmek için görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Şahin, Hükümet olarak yaptıkları çalışmaların kabul gördüğünü ve anketlerinde bunu gösterdiğini dile getirdi.

Amaçlarının daha da nitelikli hizmetlerin vatandaşlara buluşmasına vesile olmak olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin, bugüne kadar yapılan çalışmaları özellikle engelleme noktasında birçok engellerin önlerine çıkarıldığını söyledi.

Geçmişte hep darbelerle anılan bir ülkeyi huzur ülkesi haline getirdiklerini kaydeden Şahin, “Standartları yüksek hizmetleri anında vatandaşlara ulaştıran bir parti özelliğine haizken, daha önceki Silahlı kuvvetlerin yaptığı darbe girişimlerinin benzeri gibi maalesef 17 ve 25 Aralık’ta bir takım girişimlerle bu hizmet kervanını durdurmaya çalıştılar” şeklinde konuştu.

17 ve 25 Aralık darbe sürecinde karşılaştıkları bir takım iftiralara bugün muhalefet partilerinin de destek verdiğini dile getiren Şahin, “Ben şahsen burada muhalefeti kınıyorum” dedi. 

Muhalefetin Ergenekon, Balyoz, Sarı kız ve Ay ışığı gibi darbelerin kumpas olduğunu iddia ettiğini belirten Şahin, aynı şer güçlerin 17-25 Aralık sürecini de tertip ettiğini, ancak buna rağmen muhalefetin buna inanmak istemediğini söyledi. Muhalefetin 2-3 gün önceki oylamalarda 17-25 Aralık’ın gerçek olduğunu ısrar etmesine bir anlam veremediğini belirten Şahin, muhalefetin kendilerine karşı yapılanın kumpas olarak gördüğünü ancak aynı güçler tarafından yapılanı ise AKP’ye yapıldığı için görmezden geldiklerini dile getirdi. Bu durumun çifte standart olduğunu söyleyen Şahin, “Niçin yüce divana göndermediniz diye eleştirilerde bulunuyorlar. Sahadaki tüm AK Partili’leri hırsızlıkla itham ediyorlar. Bizim en hassas konumuz bize ait olmayan özellikle milletin ve devletin malına göz dikenlerin en kadar alçak bir iş yaptıkların bilincinde olan kültürden ve anlayıştan geliyoruz” dedi.

Vatandaşın her şeyi çok iyi bildiğini belirten Şahin, 2015 seçimleri öncesinde de şer güçlerin bir takım çirkeflikleri daha yapacağına inandıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız