SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhalif Siyasetçiler Defoluymuş!

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:08
Muhalif Siyasetçiler Defoluymuş!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Mustafa Şahin, partisinin Malatya İl Teşkilatını ziyaretinde, muhalefet partilerinin 'defolu' siyasetçilerle çalıştığını söyledi.

Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldı. Şahin, CHP’nin ve diğer siyasi partilerin defolu siyaset anlayışı içerisinde olduğunu söyledi.

"GENÇ BİR KADRO KURDUK"

Milletvekili Şahin'e teşekkürlerini sunan AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Kongre sürecinde daha dinamik, daha genç bir kadro oluşturmaya çalıştık. İnşallah 7 Haziran'daki genel seçimlerde el ele vererek, çalmadığımız kapı bırakmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunda bize en büyük desteği olacak kişiler, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri olmak üzere, sandık kurul üyelerimiz, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız. Hep birlikte el ele vererek, bu çalışmayı devam ettireceğiz” dedi.

"GENEL SEÇİMLERDE GÜZEL BİR NETİCE ALACAĞIZ"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Battalgazi Belediyesi ve teşkilatı olarak en içten dileklerimizle başarılarını diliyorum. 2002 yılında başlayan bu serüven, bu sürece kadar 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 9 seçim geçirmiş ve hep başarıyla yolumuza devam ettik. İnanıyorum ki 7 Haziran'da da bu yönetim 'durmak yok yola devam' anlayışı içerisinde Malatya'mızda güzel bir netice alacaktır” ifadelerini kullandı.

"HER SEÇİMDE OYLARIMIZ YÜKSELİYOR"

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, bugüne kadar Malatya’da 13’üncü kongrenin gerçekleştiğini belirterek, “AK Parti kimliğine yakışır bir şekilde yapılan bu seçimlerden dolayı tüm Ak Parti teşkilatlarını tebrik ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz her seçimde, bir önceki seçimden daha da yukarılarda bir oy potansiyeli ile bu hizmet kervanını yürütmeye çalıştık” şeklinde konuştu.

"BİZİM NİTELİKLİ BİR MUHALEFET PARTİSİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Şahin, “Bizim dışımızdaki partilere baktığımız zaman şu anda defolu bir siyaset anlayışı var. Başta ana muhalefet olmak üzere, piyasada ne kadar defo yemiş olan siyasi kişilikler, kimlikler varsa, kendi çatısı altında toplamaya gayret gösteriyor. Eğer AK Parti’den bir şeyler alacaksanız, AK Parti’den kalan defolu vatandaşlarla, defo yemiş olan siyasilerle bu bayrağın sizler tarafından yükseltilmesi imkan dahilinde değil. Gerçekten CHP içerisinde siyaset yapan çok nitelikli kaliteli insanlarımız var. Onların bu duruma bir dur demeleri gerekir. Bizim Türkiye’deki hedefimiz nitelikli bir iktidar partisinin oluşmasından ziyad,e gerçekten nitelikli değerlere, inançlara, dinlere, saygılı bir ana muhalefet partisine ihtiyacımız var”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız