SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhammed Reis de Listede

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:34
Muhammed Reis de Listede
A- A+ PAYLAŞ

Transferde sıcak saatler yaşayan PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Nijeryalı Mba transferinin ardından ses getirecek iki transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. 

İstanbul’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in ofisinde yürütülen transfer görüşmelerinde sürpriz bir şekilde Mba transferini gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim, bu kez Süper Lig takımlarının da peşinde olduğu iki isim Muhammed Reis ve Ramazan Sal’ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon Osmanlıspor’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Muhammed Reis ve Karşıyakalı defans oyuncusu Ramazan Sal ile bir ön görüşme yaptığı belirtilen Yeni Malatyaspor’un, bu oyuncularla imza aşamasına geldiği öğrenildi.

YABANCILAR İMZAYA GELİYOR

Bu arada Yeni Malatyaspor’da anlaşma sağlanan yabancı oyuncular sözleşme imzalayıp kampa katılmak için Türkiye’ye geliyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in müjdesini verdiği yabancı oyuncu transferleri camiayı heyecanlandırmıştı. Arjantinli oyuncular Barboza ve Aguero ile birlikte Nijeryalı George’un Türkiye’ye gelip resmi sözleşme imzaladıktan sonra Bolu kampına katılacağı kaydedildi.

İç transfer görüşmelerini istediği gibi tamamlayan başkan Gevrek ve kurmayları, takımdan gönderilen oyuncuların maliyetini de düşürerek ekonomik olarak elini rahatlatmış oldu.

Sarı-kırmızılı yönetim yerli oyuncu konusunda ise 3 Temmuz’da başlayacak kampa en az 2 yeni transferini yetiştirmeyi planlıyor. Şu ana kadar sadece dış transferde Azad’ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, iç transferde de 10’a yakın oyuncuyla yeniden anlaşmaya varmıştı.

BOLU KAMPI BAŞLIYOR 

Yeni Malatyaspor 1. etap kampı için Bolu Gerede’de toplanıyor. 1. etap kampı için cuma günü Bolu Gerede'de toplanacak Yeni Malatyaspor, yaklaşık 15 gün sürecek ilk etap kampının startını verecek.

Yeni Malatyaspor'un 1. etap kampı eksik başlayacak. Arjantinli ve Nijeryalı yeni transferleri kampa yetiştirmeye çalışan transfer komitesi diğer yandan da iç transferde prensipte anlaşılan oyuncu sayısını yükseltmeye çalışıyor. 11 oyuncuyla yola devam kararı alan, ancak henüz o oyunculardan 4 tanesi ile resmi olarak el sıkışan yönetim, kampın ilk gününe kadar bu sayıyı yükseltmeyi hedefliyor.

Altyapıdan A takıma alınan 5 profesyonel oyuncu ile birlikte 3 oyuncuyu daha kampa dahil edeceği belirtilen teknik heyetin ise takımı 17-18 kişiye tamamlayarak, 1. etap kampına başlamak istediği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız