SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhasebeciler Odası'nda Genel Kurul

0
Güncellendi - 2016-05-28 19:06:43
Muhasebeciler Odası'nda Genel Kurul
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) 22. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı.

‘Mesleki Vizyon Gurubu’ adına Serdar Böke, ‘Güven ve İstikrar Grubu’ adına Erhan Korkmaz ve ‘Değişim Gurubu’ adına Nuh Boyraz’ın yarıştığı 22. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısının ilk günü Malatya Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantıda mevcut yönetimin mali ve idari konularda aklanmasının ardından dilek ve temenniler kısmına geçildi.

Dilek ve temenniler kısmında konuşma yapan başkan adaylarından Erhan Korkmaz, yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Her seçim yeni bir başlangıçtır ve yeni başlangıçların çok düzgün ve çok güzel olması gerekiyor. Odamızda çok ciddi sıkıtılar var, gün artık silkelenip yeniden kendimize gelme günüdür. Yapılacak seçimlerin ardından yeni oluşacak olan yönetimin bu sıkıntıları çözmesi gerekiyor. Biz de bu nedenlerden ötürü aday oluk. İnşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Nuh Boyraz ise, başkanlığa aday olma sebeplerini açıklayarak, “Bu yarışa arkadaşlarımın desteği ve teveccühü ile girdim. Allah bizleri utandırmaz inşallah. Ben adaylığım süresince bana verdikleri desteklerden ve ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Meslek odaları, meslek mensuplarını bir araya getirmek, onların hak ve çıkarlarını korumak, savunmak ve geliştirmek için kurulmuş sivil toplum örgütleridir. Aynı mesleği icra edenlerin bir araya geldiği, sorunlarına çözüm aradıkları mekanizmalardır. Odamıza, meslek mensubu arkadaşlarımızın çıkarlarını koruma noktasında büyük sorumluluklar düşüyor, biz de bu bilinçle aday olduk. Meslek mensubu arkadaşlarımızın çıkarlarını haklarını korumaya gayret edeceğiz” dedi.

Diğer bir aday Serdar Böke ise, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak başkan olması halinde gerçekleştireceği faaliyetleri anlattı. Böke, “İlimiz Malatya’nın ve ülkemizin can damarı olan istihdam, üretim, pazarlama, ticaret ve buna bağlı olarak gelişen ekonomi planlama ve hesaplama yöntemi ile ayakta kalacağı için muhasebe biriminin çok iyi uygulanması gerekiyor. Bizler de bu noktada elimizi taşın altına koymak için başkanlığa aday olduk. İnşallah başta sizleri ve kendimizi mahcup etmeyiz” diye konuştu.

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın 22. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısının ikinci günü Pazar günü oda binasında 09:00-17:00 saatleri arasında yapılacak. Toplantıda SMMMO’nun 2016-2018 döneminde görev yapacak Yönetim, Denetim, Disiplin ve Üst Birlik temsilcilerinin de seçimi yapılacak.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız