SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhasebeciler Odayı Büyüttü!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, odanın faaliyetlerini daha iyi koşullarda yürütülebilmesi için yeni gayrimenkul satın alındığını bildirdi.

Toplam 335 üyelerinin bulunduğunu, Eski Halep Caddesi 1. Ara Sokak Nur Apartmanı'nda bulunan oda hizmet merkezinin karşısındaki dairenin de satın alındığını belirterek, şunları söyledi:

"Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen süreçte Meslektaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettik. İki buçuk yıllık görev süremizde odamızın imkânları en iyi şekilde değerlendirilerek tüm meslektaşlarımızın özlem duyduğu Odamıza yakışır bir mekânın alınmasını mevcut imkanlarımız ile Bağlı Bulunduğumuz birliğimiz olan TÜRMOB’ un da katkıları ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Odamız Danışma kurulunda görüşülerek karara bağlanan Ek hizmet binası alımı ile ilgili olarak oluşturulan komisyon çalışmalarını tamamlamış, şu andaki mevcut odamızın yanında bulunan 1 no'lu daire satın alınarak tapusu odamızın adına tescil ettirilmiştir.

Odamız adına alınan Ek hizmet binamız 220 m2 kapalı 50 m2 terasa sahip olup burada meslektaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek şekilde 120 kişilik bir konferans salonu 40 kişilik çok amaçlı toplantı ve eğitim salonu ve kurullarımızın daha verimli çalışabileceği çalışma ofisleri şeklinde düzenlenecektir. Mevcut oda binamızla birlikte toplam 350 m2 alanda oda hizmetlerinin Malatya ve İlçelerinde Faaliyet gösteren 185'i faal büro olmak üzere toplam 335 üyemize çok daha iyi imkânlarda sunulacağı kanaatindeyiz.

Odanın alımında Yönetim kurulumuza göreve geldiği günden bugüne kadar Maddi ve Manevi desteklerini esirgemeyen Başta Genel Başkanımız Mehmet TÜMİR olmak üzere TÜRMOB Yönetim kuruluna, Mesleki sorumluluk duygusu ile aidatlarını düzenli ve zamanında ödeyen meslektaşlarımıza, alımla ilgili kararın alınmasında bizlere katkı sağlayan Danışma kuruluna ve oluşturulan komisyonda görev alan komisyon üyelerine şahsım ve yönetim kurulu adına saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız