SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhasebeciler Yine Altaş Dedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı'na Bahadır Altaş, yeniden seçildi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın Cumartesi günü başlayan kongresinin ikinci gününde seçimler yapıldı. Oda binasında yapılan seçimlerde mevcut başkan Bahadır Altaş ile eski oda başkanı Servet Deniz ayrı ayrı listeler çıkartarak aday oldu.

Yapılan seçimde toplam 346 delegeden 257 delege oy kullandı. Sandıktan çıkan 3 oyun iptal edildiği seçim sonucunda 164 oy alan Bahadır Altaş, yeniden başkanlığa getirilirken, rakibi Servet Deniz ise 90 oy alabildi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Altaş, yaptığı açıklamada, "Meslektaşlarımızdan onay olarak 2 yıllığına tekrar görevlendirildik. Bu seçim sürecinde mesleğimize yakışır bir mücadele yürüttük. Hiç kimse şahsi çıkarı uğruna bu mesleğin önünü kesemez. 3.5 yıldır bizlere görev verildi, bizler de en iyi hizmeti yapmaya çalıştık. Birileri artık bunu bilmelidir ki, geçmişe dönmek yoktur. Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın hep geleceği konuşulacaktır" diye konuştu.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın Bahadır Altaş başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na Ergün Tunca, Enver Aziz Yılmaz, Kemal Emir ve Ertan Mumcu seçildi. Disiplin Kurulu'na ise, Cengiz Balaman, Nermin Töre, Hüseyin Sarıgül, Nup Boyraz ve Enes Vuran seçilirken, Denetim Kurulu'na da H. Şahap Sarıhan, Serdar Böke ve Aysun Kara getirildi.

Altaş, SMMMO'nun 3.5 yıl önce yapılan olağanüstü kongresinde, Deniz karşısında seçilerek göreve getirilmiş, ikinci dönemde yine Deniz karşısında kongreyi kazanmıştı. Altaş, 28 Mayıs Pazar günü yapılan ve kendisinin 3. dönemi olan seçimlerde de yine Deniz karşısında kongreyi kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız