SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhatap Bulamıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın büyükşehir olmasıyla yapılanma tamamlanamadığından vatandaşların sıkıntı çektiği bildirildi. 

Bu sıkıntılardan birini ise muhtarlar yaşıyor. Malatya’nın Akçadağ İlçesi’ne Bağlı Ören ve Büyükçimiş Mahalle Muhtarları,"Mahallenin sorunlarını ileteceğiz muhatap bulamıyoruz” dedi.

Muhtarlar, “Akçadağ Belediyesi bizi Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ Belediyesi'ne gönderiyor. Bir Mahalle muhtarı olarak mahallenin sorunlarını ileteceğiz muhatap bulamıyoruz. Belediyeler topu birbirine atıyor” diyerek duruma tepki gösterdi

Ören Mahallesi Muhtarı Birol Çirkin, "Mahallemizde çok büyük su sıkıntısı yaşanmaktadır. Yeraltı su seviyesinin zaman içinde düşmesine bağlı olarak kuyularda suyumuz kalmadı. 100 ton kapasiteli su deposu yaptırdık. Her şeyi hazır elektrik olmadığı için bu suyu da kullanamıyoruz. Su deposuna elektrik verilmesi için çalmadığımız kapı kalmadı sonuç alamadık. Yine bir başka bir sorunumuz da, Ören Mahallesi halkı yıllardan beri asbestli borulardan su içiyor. Asbest bilindiği gibi kansere davetiye çıkaran bir maddedir. Asbestli borularımızın değiştirilmesi için çok mücadele ettik bir sonuç alamadık" dedi

Büyükçimiş Mahallesi Muhtarı Mehmet Akgün ise, "Mahallemizde yol ve su sorunu ciddi boyutlarda. Özellikle su sorununu dile getirecek muhatap bulamıyoruz. Vatandaş bizlerden hizmet bekliyor. Muhatap bulamadığımız için vatandaşların sorunlarının çözümüne ilişkin ne yazık ki somut bir adım atamıyoruz. Akçadağ Belediyesine dilekçe vermekten, yetkilileri aramaktan bıktık, usandık. Bu insanlar vatandaşın verdiği parayla koltuklarında oturup maaş alıyorlar. Bu maaşların hakkını vermiyorlar ve vatandaşa hizmette etmiyorlar. Koltuğun hakkını da vermiyorlar. Vatandaşlar hizmet bekliyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız