SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhbire CIA Kıyağı!

A- A+ PAYLAŞ

Taliban’a karşı savaşta ev ev dolaşıp destek arayan Amerikalı CIA ajanları, aşiret reislerine ereksiyon ilacı hediye ettikten sonraki ilk ziyaretlerinde krallar gibi karşılanıyor.Ajanlara Taliban’ın faaliyetleri hakkında bilgi veren reisler, karşılık olarak birkaç ereksiyon ilacı daha istiyor.

IRAK’ta Sünni direnişçileri parayla satın alan CIA, Afganistan’daki aşiret reislerinin desteğini ise bulduğu ilginç ve etkili bir yöntemle, Viagra dağıtarak kazanıyor. Taliban’a karşı savaşta ev ev dolaşıp destek arayan Amerikalı CIA ajanları, ereksiyon ilacı verdikten sonraki ilk ziyaretlerinde krallar gibi karşılanıp, ağırlanıyorlar.

Amerikan Washington Post gazetesinin haberine göre, bilgi toplamak için ev ev dolaşan istihbaratçılar, 4 genç eşi olan yaşlı bir aşiret reisi ile karşılaştıklarında bu yöntemi keşfettiler. Gazeteye göre, olay şöyle gelişti: Ajanlar, 60 yaşlarında olduğunu sandıkları adamın, 4 genç eşi olduğunu öğrendiler. Her zaman ellerindeki çantalarda, tıbbi malzemeden oyuncağa, giysiden kırtasiyeye kadar çeşitli hediyeler bulunduran ajanlardan birinin aklına parlak bir fikir geldi. Ajan, çantasından mavi renkli hapları çıkarıp, yaşlı aşiret reisine uzattı ve şunu söyledi: "Bunlardan birini alın. Bayılacaksınız. Sam Amca’dan saygılarla..."

Bu konuşmadan sonra veda edip ayrılan ajanlar, dört gün sonra yine aynı evin kapısını çaldılar. Yüzünde mutlu bir gülümsemeyle kapıyı açan yaşlı adam, ajanları hemen içeri buyur etti. Yaşlı reis, krallar gibi ağırladığı ajanlara Taliban’ın faaliyetleri ve ikmal yolları hakkında bilgi verdikten sonra, ereksiyon haplarından birkaç tane daha rica etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız