SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mühendisler de Araziye

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi'nde, işçi olup da masa başında oturarak para alanları köylere gönderip çalışmalarının sağlanmasından sonra bu kez de dairede oturan mühendisler araziye gönderilmeye başlandı.

Parmak izi sistemi ile yıllardır işe gelmeyen ya da düzensiz gelenleri disiplin altına alan, 2 kişinin yapacağı işi 25 kişi ile yapıldığı, 5 kişinin yapacağı işi 30 kişi ile yapılmaya gidildiği İl Özel İdaresi'nde araç takip sistemi ile kontrolsüz ve nerede çalıştığı belli olmayan araçlar, kontrol altına alınarak önemli hizmetler gerçekleştirilmişti.

İl Özel İdaresi'nde bulunan 74 adet mühendis ve teknikerden gereği gibi faydalanılamaması nedeniyle merkezde faydalı olmadığından dolayı ilçe şantiyelerinde kontrolsüz çalışan personel ve iş makinelerinin disipline edilmesi amacıyla 16 mühendis ve teknik eleman görevlendirildiği öğrenildi.

İl Özel İdaresi yetkilileri, "İlçelerde çalışan personel içinde mesai saati 08-17 arası olup, parmak izi sistemi ile kontrol edilecektir. Ayrıca öncelikle ilçelerde görevli özel idare müdürleri hizmet süreleri ve bölge memnuniyet değerlendirmesi kriterlerine göre yer değiştirme yöntemiyle bir takım görevlendirmeler yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız