SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mühendisler Yemekte Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Elektrik Mühendisleri Odası yönetim kurulu ve üyeleri yemekli toplantıda bir araya geldi.

Malatya Kaburga Sofrası'nda gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Malatya Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf İnan, "Bildiğiniz üzere TEDAŞ'ın özelleştirilme sürecinde Malatya'mızın da içinde bulunduğu gurubu Aksa Elektrik tarafından devralınmış 2011 yılından itibaren yeni bir yönetim ve işletme dönemi başlamıştır. Elektrik Mühendisleri Odası olarak, bizde arkadaşlar tanışma, yeni süreçte izlenecek yönetmelikler çerçevesindeki yapıyı ve yapı içindeki durumuzu konuşmak ve karşılıklı
taleplerimizi birbirimize sunma adına böyle bir yemek daveti verdik" dedi.

Aksa İl Müdürü Cemal Erkoç ise "Bizde yeni Aksa ailesi olarak, yeni elektrik dağıtım şirketi olarak böyle bir yemek davetinde bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her yıl bunu geleneksel olarak Elektrik Mühendisleri Odası yemek daveti veriyor. İnşallah karşılıklı alış verişi, Malatya'nın enerji problemleriyle ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunacağız. Dağıtımda daha iyi nasıl oluruz, daha kaliteli dağıtım nasıl yaparız? Bunları görüşeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız