SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Başkan Gayet Mülayim!..

A- A+ PAYLAŞ

ESOB Başkanı Şevket Keskin'in, şebeke döşenmesi ile ilgili çalışmalar konusunda "özensizlikle" suçlayıp eleştirilerde bulunduğu doğalgaz çalışmlalarıyla ilgili Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren'den (sağdaki) "Belediye de müteahhit firma da özen gösteriyor" açıklaması geldi.

Belediye Basın Bürosu'ndan konuya ilişkin olarak yayınlanan bülten şöyle:

"..Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimle yeniden Malatya Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Mustafa Eren beraberindeki bir grup muhtar ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

15 Ağustos Salı günü gerçekleşen ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, doğalgaz konusunda Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın sözünü yerine getirdiğini ve Doğalgaz çalışmalarının bütün mahallelere yayıldığını belirterek,“Yaşanan toz duman gibi bazı olumsuzluklarında, belediyenin asfalt çalışmaları ile ortadan kalkacağı kanaatindeyiz “dedi.

Mustafa Eren, “Sağolsun belediye temizlik işlerine söylüyoruz mahalleler süpürülüyor. Doğalgaz çalışmalarını yürüten firma çalışanları da süpürüyor. Fakat tabi ki yaz günüdür, sıcaktır bir an evvel abone bağlantıları yapılırsa vatandaş daha da rahatlar ve sıkıntı da olmaz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, Siyasetin temelini muhtarların oluşturduğunu, çünkü muhtarların, halka çok daha fazla bire bir temasta olan insanlar olduklarını söyledi.

Akın, gönül arzu ediyor ki bütün hizmetleri en ideal şekilde, hatta daha geniş kapsamlı bir şekilde yapmak söz konusu olsun, ama ihtiyaçları, zaruretleri, acilliyet ve önem sırasına göre değerlendirmek zorundayız.

Başkan Akın, muhtarların halk ile belediye arasında bir köprü vazifesi gördüklerini belirterek, “Muhtarlarımıza devamlı olarak yardımcı olacağız. İhtiyaçlarının giderilmesi hususunda canla başla uğraşacağız. Bu şekli ile Malatyamız’a daha çok hizmet edeceğimize, halkımıza daha çok ulaşabileceğimize inanıyorum” dedi.

Bu anlayış içerisinde dernek ile, dernek yöneticileriyle ve tüm muhtarlarla görüşme içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Akın, “Ben ayrıca, yeni yönetime gelmiş olan kardeşlerimize bu yeni görevlerinde başarılı olmalarını ve bundan sonra ki çalışmalarının bereketlenerek sürmesini Cenabı Hakk’tan diliyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız