SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Dehşet Saçtı.. 2 Kişiyi Vurdu, İntihar Etti

0
Güncellendi - 2018-06-12 06:15:36
Muhtar Dehşet Saçtı.. 2 Kişiyi Vurdu, İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt’un ilçesine bağlı mahallenin muhtarı, tartıştığı biri kadın iki kişiyi tabancayla vurdu ve jandarma refakatinde sivil araçta rapor için Malatya’ya getirilirken, araç içerisinde kendini de vurarak yaşamına son verdi.

Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Kuyulu Mahallesi’nde (köyünde)  belirlenemeyen bir nedenle muhtar Mevlüt Ürün’le Şadiye Özer ve Cumali Çoban arasında tartışma çıktı. Muhtarın tabancayla açtığı ateş sonucu Cumali Çoban vücudunun çeşitli yerlerinden, Şadiye Özer ise bacaklarından yaralandı.

Yaralılar ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, bir süre sonra yakalanan ve elinde de hafif yara bulunan muhtar Ürün, bir jandarma görevlisi nezaretinde rapor için bir yakınına ait sivil otomobille Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne götürülmekte iken, aniden üzerinde sakladığı silahını çekerek başına 2 el ateş etti.

Yaralı muhtar durumunun ağır olması nedeniyle içinde bulunduğu araç ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Her iki tarafında aynı hastaneye getirilmesi nedeniyle çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet polisi hastane önünde güvenlik önlemi aldı. Olayın yaşandığı otomobilde polis ekiplerince inceleme yapıldı ve muhtarın kullandığı silah ele geçirildi.

İlk müdahalesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan muhtar Mevlüt Ürün,   sevk edildiği Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti. Muhtarın yaraladığı Cumali Çoban, yine ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, Şadiye Özer ise ilk müdahalenin ardından servise kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Muhtar Mevlüt Ürün

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • mmt (5 yıl önce)
    uzatmaya gerek yok ihmal veya değil şöyle düşünün birde ecel gelince bu cana baş ağrısı bahane muhtarın yanında milyon kişi olsada azraile dur diyemezsin vade yetmiş allah afetsin diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli haydar (5 yıl önce)
    Biri savcı biri hakim biri polis olmuş bu vahim olayı sorgular olmuşsunuz bu kadar eleştiriyi yapmak yerine bir dua ile butur olayları kınamamız lazım toplum olarak bireysel silahlanmada çıkmamız lazım uyuşturucuyla mücadele etmemiz lazım gençlerimize sahip çıkmamız lazım yani birilerini suçlama mak lazım çuvaldız batırmamız lazım kendimize merhum iyi biri ve çalışkan bir kisi imiş ama olan olay vahim bir sonuç ile bitmiş allah sahiplerine vede bizlere akıl fikir sabır versin VESSELÂM
    0
    0
    Yanıtla
  • Evrendeki en büyük ziyan sorgulama yeteneğini kaybetmiş bir beyindir. Ne demek birilerini suclamayalim ? Olayda bir vatandaşımız hayatını kaybetti eğer ki bunda ihmal varsa dile getirmeyelim mi ? Ayrıca uyuşturucu ve gencler üzerinden tamamen laf kalabalığı yapmışsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (5 yıl önce)
    İçişleri bakanı çok acil Malatya ya geldi demekki olay ciddi boyutları var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Acın yasaları okuyun muhtar seçilmiş bir kişi kaymakamdan bule ustun
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    sen ya da çok yakının muhtar galiba :)
    0
    0
    Yanıtla
  • icisleri bakanligi mustesari atanmis bir kimse. Ondan büle üstün mü okudugunuz yasalara göre. Bunu büle büle mi söylediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Askerde poliste işini bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (5 yıl önce)
    Bir kişinin kendi başına 2 el ateş etmesi nasıl olur!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • İLK DEFA İKİ DEFA KAFASINA SIKAN DUYORUM BUNUN ALTINDA BAŞKA OLAYLAR VAR GİBİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Ataş (5 yıl önce)RAMBO isimli kullanıcı yorumuna
    Kendileri babamın kuzenidir. İlk ateşi kendisine etmedi, yanındaki akrabaları engelledi. Fakat ikinci ateşi engelleyememişti sonucunda Mevlüt amcam hayatını kaybetti. Jandarma arabayla bindirirken ne silahını aldı, ne de bir arama yaptı. Bildiğim kadarıyla da bu ihmalden dolayı jandarmalar açığa alındı
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Muhtarı suçlamayın bu olayan bu hale gelmesinde kimler Suçlu neden Muhtar adam yaraladı bunları açıklayın bilinmeyen bir sebep derseniz vatandaş çok yanlış anlayacak ve yanlış düşünecek açık net olarak basına verilmeli sebebi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Ataş (5 yıl önce)MALATYA LI isimli kullanıcı yorumuna
    Mevlüt amca babamın kuzenidir. Bu iki kişi muhtardan yani Mevlüt amcamdan düğün için sandalye istedi. Mevlüt amcam da miting dolayısıyla sadece yarısını verebileceğini söyleyince aralarında bir tartışma yaşandı. Bunlar Mevlüt amcamı çağırınca o da belinde beylik tabancasıyla yanlarında gitti. Birkaç kişi sopalarla Mevlüt amcama vurdu, birçok yerine hasat verdi. O da kendini savunmak için havaya ateş etti. Karşılığında onlar da ateş edince Mevlüt amcam yine kendini korumam için onları bacaklarından yaraladı. Eve gittiğinde ailesinin tepkisini aldı. Jandarmalarla hastaneye giderken jandarmaların tepkisi üzerine silahını çıkardı. İlk ateş arabanın tavanına deydi, ikinci ateşi ise kendine etti. Büyük bir ihmalden dolayı hayatını kaybetti ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Yazıklar olsun bu mübarek günde yapılacak şey mi bu şimdi. Tek iyi yani yaralilara birşey olmaması hayati yönden. Herkes birşey yazmış ama. Gerçekçi olmak lazım iki kişiyi vuran adam su tabancasıyla vurmadı galiba. Insan kelepçe takar, üst araması yapar. Köy yeri normal muhtar ya muhtemelen o yüzden ihtiyaç duyulmamış. Büyük bir yanlış yapılmıştır. Mübarek günde kendi ahiretini de sıkıntıya sokmuş muhtar. Yaralılara birşey olsaydi onlarin da günahını çekecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (5 yıl önce)
    Jandarmanın büyük ihmali var adam iki kişiyi vurmuş adam dememi silah nerde üstünü aramazmi kelepçe vurmazmi muhtar büyük ihtimal vurduğu kişilerin öldüğünü düşündü bir anlık cinnet geçirdi kendini vurdu jandarmanın ihmali yazık olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    1 Muhtar seçilmiş kişi secimle basa gelmiş bir kişi ona verilen tabancayı mahkeme emri olmadan alamazsın 2 Muhtar seçilmiş bir kişi olduğu için kolluk kuvvetleri arama yapamak o için elinde savcılık soruşturması olması lazim 3 dah olay yeni iken savcılık soruşturması yokken hastaneye götürülüyor bu sebeblerden dolayı jandarma suçlanamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan tek (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Suç üstü halinde muhtar değil c.başkanı da olsa üstü aranır. Arama iznine gerek olmaz. Suç üstü ve suç ihbarı halinde savcılık adına işlemi kolluk yapar. Kanunları iyi okumadan sallamayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Çok boş konuşuyorsun yüzde yüz jandarma ihmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Adam iki kişiyi vurduktan sonra sen seçilmiş muhtarsin veya izin kağıdı alip gelelim mi denmesi lazim yani şimdi. Siz yazdığınıza inanıyor musunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar pekin (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    bu muhtarları amma abarttınız ha. sanki cumhurbaşkanından bahsediyorsun. genelkurmay başkanını bile hangi şekillerde göz altına aldıklarını biliyoruz. muhtarın mı üstünü arayamayacaklar !
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    jandarmanın ihmalkarlığı ve acemiliği ,kendince kanun uydurma !
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli jandarma (5 yıl önce)
    Kesinlikle jandarmanın kusuru var. Üst araması yapılmalı ilk olarak. Kelepçe takılıp sağlık raporu için hastaneye götürmeliydi. Bu işlemleri ise jandarma arabası ile yapmalılar. Iyi niyet ile birsey olmaz demeyle olmuştur. Jandarma personeli için soruşturma açılacaktır görevi ihmal etmekten. Yazık olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Malatyalı bu olayın zamla ne alakası var saçma sapan yazıyosunuz. Ya diğer arkadaş nasıl ya jandarmanın ne suçu var diyor. Dünyanın neresinde kolluk kuvveti üst aramadan kelepçelemeden suçlu naklediyor. Bahris jandarma hatası. Hayır ne mantıkla bu yorumları yapıyorsunuz anlamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    jandarmanın acilen eğitilmesi gerekiyor zamla falan olmaz bu işler ayrıca iki el ateş edildi diyor ! çok garip
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yıldız (5 yıl önce)
    Kafana taş düşse jandarma dan biliyorsun adam kafaya koymuş jandarma ne yapacak mermiyi havadamı yakalayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Suçlu jandarma nezaretinde hastaneye götürülüyor. Bu esnada intihar ediyor. Yahu jandarma bu adami gözaltına alırken nasil üstünü aramaz? Kelepce vurulmamiş mı ? Haberi dogru düzgün okumanizi tavsiye ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Espri yeteneğiniz fevkalade.
    0
    0
    Yanıtla
  • Jandarma asli kusurlu üst araması yapmadan nasıl giderler.Haberi nasıl okudun sen arkadaşım
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (5 yıl önce)
    Net jandarma ihmali.
    0
    0
    Yanıtla