SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Gezileri Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-01-22 01:24:42
Muhtar Gezileri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından muhtarlara yönelik gerçekleştirilen gezi programının dördüncüsü düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan ile birlikte yapılan hizmetleri, hayata geçirilen projeleri ve sosyal tesisleri gezen mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden övgü ile söz etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapımına başlanılan hizmet ve yatırımlar muhtarlar tarafından gezildi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının düzenlemiş olduğu programda İnderesi Tabiat Parkı, Fuar Merkezi, Yeni İtfaiye Binası, Müzeler ile Vahap Küçük Hayır Çarşısı gezildi. Muhtarlar, gerçekleştirilen program sonrasında sosyal ve kültürel hizmet yatırımlarını beğendiklerini dile getirdiler.

Kuluncak İlçesi Çörmü Mahalle Muhtarı İbrahim Aslan, “Toplumumuzda gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar var. Yardımlaşabilmek çok güzel. Vahap Küçük Hayır Çarşısı’nın Büyükşehir Belediyemiz tarafından açılması güzel bir durum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Arapgir İlçesi Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Güzide Başpınar, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın davetleri üzerine ilimizde gezi programına katıldık. Vahap Küçük Hayır Çarşısı, Turgut Özal Tabiat Parkı, Fuar Alanı ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı yatırımları geziyoruz. Yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza anlatmamız için yaptığımız gezi programından memnun olduk. Başkanımızın çalışmaları şehrimizin gelişmesi açısından önemli. Başkanımızın çalışmalarının ilimize farklılık kattığını gördük” ifadelerini kullandı.

Yazıhan İlçesi Boztepe Mahalle Muhtarı Bedri Doğan, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızın daveti üzerine gezi programına katıldık. Başkanımız Malatyamız için önemli bir isim. Yeni açılan Vahap Küçük Hayır Çarşısını gezdik. İnşallah hayır çarşısı ilçelerimizde de açılır. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yazıhan İlçesi Çavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Dönmez, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan müfettiş olarak görev yaptığı zamanlarda ben muhtarlık görevindeydim. Kendisi çok şükür Büyükşehir Belediye Başkanımız oldu. Allah memleketimize hayırlar versin Başkanımıza da sağlık versin” şeklinde konuştu.

Arguvan İlçesi Kömürlük Mahalle Muhtarı Güven Aslan, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genel olarak Arguvan’ın Kömürlük Mahallesine kadar ulaşan bir belediye anlayışı, belediye kültürü Başkanımız sayesinde oldu. Önceki dönemlerde kırsalda olduğumuz için fazla hizmet göremiyorduk. Başkanımız şuanda kırsal yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın yaptığı hizmetler göz önünde. Herkes görüyor ve herkes biliyor” ifadelerini kullandı.

Akçadağ İlçesi Aktepe Mahalle Muhtarı Aydın Coşkun, “Muhtarlara gezi programını düzenlediği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığı hizmetler gerçekten çok değerli, çok güzel olmuş. Malatyamız Selahattin Gürkan Başkanımızla başka bir Malatya olmuş. Allah Başkanımızın yolunu açık etsin, Allah yardımcısı olsun” dedi. Pütürge İlçesi Nohutlu Mahalle Muhtarı Kemal Alakaş, “Gezi programı kapsamında Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları geziyoruz. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, “Malatya Büyükşehir Belediyemizin Muhtar Gezi Programına katıldık. Programımızın gezi haricinde bir diğer önemi de bulunmakta. Biz aynı ilin muhtarlarıyız ama ilk defa bir araya geliyoruz. Bu konuda da anlamlı bir gezi programı oldu. İlçelerimizdeki muhtarların gelerek merkezde bulunan muhtarlarımızla tanışması önemli. Gezi programı buna da vesile oldu. Yapılan hizmetleri yerinde gördük ve yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza aktaracağız. Büyükşehir Belediyemizin elinden gelen gayretin fazlasını yaptığını da görüyoruz. Bu konuda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arapgir İlçesi Berenge Mahalle Muhtarı İsmet Öz ise, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın muhtarlar için düzenlemiş olduğu gezi programından memnun olduk. Yapılan hizmetleri yerinde gördük, çok güzel hizmetler yapılmış. Başkanımızın en iyi şekilde hizmetler yapmasını ve başarılı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar gezi programına katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, “Belirli bir program dâhilinde Malatya Büyükşehir Belediyemizin muhtarlara, STK’lara ve kamu kurumlarına yönelik gezi düzenledik. Muhtarlarımıza yönelik dördüncü programımızı düzenliyoruz. Gezi programımızda Büyükşehir Belediyemizin yatırımları, müzeleri ve diğer çalışmalarımız muhtarlarımız tarafından yerinde görüldü. Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız