SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir muhtar kazada öldü. İl merkezinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada ise 1 kişi yaralandı.

MUHTAR KAZA KURBANI..
Kale ilçesinde bir muhtar, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altına kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kale ilçesi Kültür Merkezi mevkiinde meydana geldi. Üçdeğirmen Mahallesi Muhtarı Sıddık Ertuğrul (64) yönetimindeki 44 EF 048 plakalı traktör, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu devrildi. Traktörün altında kalan sürücü Ertuğrul, kaza yerinde hayatını kaybetti.

MOTOSİKLETLİ YARALANDI..
Bu kaza, Turgut Temelli Caddesi girişi alt geçit çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 44 LP 162 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 44 LK 517 plakalı motosiklete çarptı. Kazada yolda geçen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, ayağından yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza sonrasında trafik uzun süre aksadı. (Fotoğraftaki kaza)

DİĞER KAZALAR..
İzzetiye Mahallesi Mücelli Caddesi’nde 26 yaşındaki T.K.’nın yönetiminde bulunan 44..122 plakalı otonun çarptığı 46 yaşındaki A.T. adlı kadın yaralandı.

İnönü Caddesi Polisevi önünde 47 yaşındaki A.U. yönetiminde bulunan 44..104 plakalı oto ile 28 yaşındaki O.F. yönetiminde bulunan 44..974 plakalı motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Turgut Özal Mahallesi’nde 21 yaşındaki E.K.’nin yönetimindeki 44..155 plakalı otoyla çarptığı 10 yaşındaki bisikletli M.Y.S.’nin yaralandığı bildirildi.

SİVAS- MALATYA YOLUNDA 4 ÖLÜ..
Öte yandan Sivas'ta tarım işçilerini taşıyan minibüs ile çekicinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.00 sıralarında Sivas-Malatya karayolunun 65. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Şanlıurfa istikametine gitmekte olan ve içerisinde tarım işçilerinin bulunduğu Akıl Arslan (47) idaresindeki 63 PL 970 plakalı minibüs, Elazığ'dan Sivas istikametine gitmekte olan Ergun T. (34) yönetimindeki 23 FU 394 plakalı çekici araç ile kafa kafaya çapıştı. Kazada minibüs şoförü Akıl Arslan ile minibüste bulunan Derya (14) ve Emine Arslan (19) olay yerinde, Mehmet Ali Arslan (6) ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Minibüsün hurdaya döndüğü kazada, çekici şoförü Ergun T. ile minibüste bulunan Zeliha (53), Ömer (9), Murat (18), Buket (18), Veysel (14), Emrah (15), Sevim (20) ve Serkan Arslan (8) da yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası minibüste bulunan fındıklar ve Arslan ailesine ait eşyalar yola saçılırken, Sivas-Malatya karayolu ise
bir süre trafiğe kapatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız