SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'dan Malatya'ya gelerek oğlunu ziyaret eden köy muhtarı, minibüse binmek için yolun karşısına geçmek isterken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Bu ara ildeki diğer trafik kazalarında 7 kişi yaralandı.

OĞLUNU ZİYAETE GELMİŞ
Kaza, Malatya-Elazığ Karayolu'nda YİMPAŞ binasının yanındaki bir benzin istasyonunun önünde meydana geldi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinden gelen muhtar Abdullah Dağdelen (52), akaryakıt istasyonunda çalışan oğlunu ziyaret ettikten sonra, minibüse binmek için yolun karşısına geçmek istedi. O esnada H.G. yönetimindeki 44 EV 559 plakalı kamyonun çarptığı şahıs ağır yaralandı.

Ambulansla, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dağdelen, sevk edildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti. Kamyon
sürücüsü ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Tevfik Temelli Caddesi’nde M.Ü. yönetimindeki 44 KT 406 plakalı otoyla park yerinden hareket ettiğinde Y.K. yönetimindeki 44 EA 774 plakalı otoyla çarpıştı. İki sürücü de yaralandı.

Kernek Meydanı’nda 15.00 sıralarında S.G. yönetimindeki 44 DF 888 plakalı otoyla, yolun karşısına geçmek isteyen 12 yaşındaki A.K. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Tevfik Temelli Caddesi’nde M.Ş.K. yönetiminde bulunan 44 LF 087 plakalı oto ile Ş.E. yönetiminde bulunan 44 FA 088 plakalı otolar çarpıştı. Sürücüler hafif yaralandı.

Battalgazi Kemerköprü yolu tren geçidi civarında M.K. yönetimindeki 44 KN 429 plakalı motosikletle giderken, aracı devirdi ve yaralandı.

Battalgazi Alacakapı Mahallesi’nde İ.H.D. yönetimindeki otonun çarptığı 67 yaşındaki M.G.’nin yaralandığı bildirildi. Olay yerinden kaçan zanlı bir süre sonra yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız