SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Kazada Canverdi

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın hasta olan eşini ziyaret için Ankara'ya gitmekte olan Akçadağ ilçesi Aşağı Örüşkü Köyü Muhtarı, Sivas'ın Gürün ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında canverdi.

65 yaşındaki muhtar Alhas Kara'nın, bazı yakınlarıyla birlikte, Milletvekili Ölmeztoprak'ın bir süredir hastalığı nedeniyle Ankara'da yoğun bakımda olan eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak'ı ziyaret için Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığı Mustafa Yılmaz yönetimindeki 44 RN 100 plakalı araç, Sivas'ın Gürün ilçesi Mazıkıran mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada muhtar Kara'nın yaşamını yitirdiği, Akçadağ Sulama Birliği'ne ait olduğu ifade edilen araçta bulunan Aydın Çakırdım, Derviş Menekşe ve Sait İlhan ile sürücünün yaralandıkları öğrenildi.

Muhtar Alhas Kara'nın, yıllar önce, bir böbreğini, milletvekilinin böbrek hastası olan eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak'a bağışladığı da belirtiliyor.

Öte yandan Pütürge ilçesi Hükümet Caddesi’nde 29 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan otoyla çarptığı 82 yaşındaki M.A. adlı şahıs ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede öldü. Oto sürücüsü gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız