SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtara Geçmiş Olsun Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:00:59
Muhtara Geçmiş Olsun Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri, evi yanan Yeşilyurt ilçesi Kadiruşağı Mahalle Muhtarı Baki Arslan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 

Yangının 31 Temmuz tarihinde yaşandığını ifade eden Kadiruşağı Mahalle Muhtarı Baki Arslan, çıkan yangından evin küle döndüğünü belirtti. Arslan, “Ben o sırada evde değildim, annem ve çocuklar evdeydi. Bir anda alevlerin çatıyı sardığını söylediler. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri geldiğinde çatının ve evin üst kısmı yanmaya devam ediyordu. İtfiaye ekiplerinin yangına müdahalesiyle yangın söndürüldü. Tek sevincimiz herhangi bir can kaybımızın olmayışıdır. Yangın sonrası acımızı paylaşmak için gerek bizi telefonla, gerekse bizzat buraya kadar gelerek üzüntülerini belirten, Yeşilyurt Belediye Başkanı adına Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner’e, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca Yeşilyurt Ziraat Oda Başkanı Doğan Solmaz'a teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ise, “Muhtarlar camiası olarak, muhtarlarımızın acılı ve sevinçli günlerinde yanlarında olmalıyız. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır. Kadiruşağı mahalle muhtarımızın evinin yandığını duyunca muhtarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Her konuda muhtarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız