SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtardan 'İptal' Davası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bağlı bulunduğu beldenin kapanmasına tepki gösteren mahalle muhtarı, kararın iptali için Danıştay'a dava açtı.

Malatya merkeze bağlı Hanımınçiftliği kasabasının tüzel kişiliğinin kapatılarak Malatya Belediyesi sınırları içerisine katılmasına ilişkin kararnamenin iptali için Hanımınçiftliği beldesi Gülsever Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıgül, Avukatı Nüvit Erenler ve Alper Dabağ aracılığı ile Danıştay'a iptal davası açtı.

Muhtarlık olarak 12 bin nüfusa sahip olan beldenin Malatya merkeze bağlanmasından etkilendiklerini belirten Sarıgül, dilekçesinde konunun hizmet gerekleri, şehircilik ilkeleri ve kamu yararı açısından değerlendirilmesi gerektiğini kaydederek 9 mahallesi bulunan beldenin Malatya Belediyesi sınırlarına dahil edilmesi ile gerekli hizmetleri alamayacağını ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız