SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtardan Vekillere Bayrak

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:55
Muhtardan Vekillere Bayrak
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, terörle mücadeleye destek amacıyla derneği ziyaret eden milletvekillerine Türk bayrağı hediye etti. 

AKP Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Battalgazi Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette AKPli milletvekillerine parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Devletin terörle mücadele politikasına destek veren Ortaç, milletvekillerine Türk bayrağı hediye etti. Ortaç, "Bu günden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi tek devlet, tek bayrak, tek vatan ve tek millet ülküsü içerisinde yolumuza daha da yüksek bir motivasyonla devam edeceğiz. Kasım ayında devlet, millet, vatan ve bayrak meselesini hallettik ve AK Parti tek başına iktidara geldi. İnşallah bundan sonraki dönemde de önceki dönemlerdeki gibi yürüttükleri faaliyetleri daha hızlı bir şekilde yürüteceklerdir" dedi. 

Milletvekili Şahin ve Tüfenkçi, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti. AKP'nin 1 Kasım seçimlerini milletin duasıyla kazandığını ifade eden Milletvekili Şahin, “Türkiye'deki ve İslam dünyasındaki mazlumların duaları ile beraber bir hayat bulduk. 1 Kasım'da sükunet ve huzur içerisinde bir seçim yaşamamızda güvenlik güçlerimizin ne kadar emeği varsa muhtarlarımızın da bir o kadar emeği vardır. Muhtarlarımızın vatandaşları seçimden haberdar etmek ve katılımı yüksek tutmak için gösterdikleri o çabayı ve gayreti ben seçim günü bizzat gördüm. Şu anda Türkiye demokrasi tarihinin en yüksek katılımlı seçimini yaşamışsak bunun en büyük payı bence muhtarlarımızındır, Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu. 

Milletvekili Tüfenkçi de, millet iradesinin sandığa yansımasında muhtarların büyük bir görev üstlendiğini söyledi. Seçim sonuçlarına saygı gösterilmesini isteyen Tüfenkçi, “Ülkede ve bölgede huzur içerisinde bir seçim geçirdik ve yüzde 97’ye yakın bir rakamla bütün partiler Meclis'te temsil edilmiş oldu. Bu Türk demokrasi tarihinde önemli bir rakam, sadece yüzde 3’lük gibi bir kısım dışarıda kaldı ama daha hala bu tabloyu hazmedemeyen siyasi partiler ve düşünceler var. Esasında demokrasi bir anlamıyla tahammül ile hoşgörü rejimidir ve insanlar kendi fikirleri iktidara gelmese dahi sandıktan çıkan sonuca saygı duymak zorundalar. Biz 7 Haziran akşamı -Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi- sandıktan çıkan neticeye her zaman saygı duyduk ve saygı duymaya da devam edeceğiz. Çünkü biz millete inanan ve milleti hakem olarak kabul eden bir siyasi geleneğin temsilcileriyiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız