SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarın Acı Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:22:52
Muhtarın Acı Günü
A- A+ PAYLAŞ

CHP Yazıhan eski ilçe başkanı ve Ambarcık Mahallesi Muhtarı Muharrem Özen’in oğlu, torunu İzmir’de trafik kazasında hayatını kaybetti. Cenazeler Malatya’ya getirildi ve yarın toprağa verilecek.

Alınan bilgiye göre; İzmir’in Bornova ilçesinde Manisa-İzmir Karayolu Topçu Tugayı Kavşağı yakınlarında meydana geldiği bildirilen kaza da, Ali Asgar Özen (37) idaresindeki 09 YE 589 plakalı hafif ticari araç ile seyir halinde iken, aynı istikamette önünde seyir eden İbrahim Yetkin’ın yönetimindeki  10 ZU 355 plakalı TIR'a takılı  10 ZD 735 plakalı dorseye arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan ve Özen ailesinin yakın akrabası olan bir kadın olay yerinde,  sürücü Ali Asgar Özen ve   kızı Aleyna Özen (10) ise kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi altına alınan sürücünün oğlu Anıl Muharrem Özen’in  (15) ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kaza yapan Ali Asgar Özen’in CHP eski Yazıhan ilçe başkanı ve aynı zamanda ilçeye bağlı Ambarcık Mahallesi muhtarı Muharrem Özen’in oğlu olduğu bildirildi. Cenazelerin Malatya’ya getirildiği ve yarın Ambarcık Mahallesine götürülerek toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız