SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhtarlar Bize Diyor ki.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde partili yöneticiler ile birlikte Selçuklu, Göztepe ve Fırat mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ile görüştü.

AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güde ile birlikte partililerinde katıldığı ziyaretler kapsamında sırasıyla Selçuklu Mahalle Muhtarı Veysel Örs, Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli ve Remzi Akdemir ziyaret edildi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Çalık, “Türkiye gereken gücünü ve desteğini milletimizden alarak yoluna devam ediyor. Muhtarlarımızı geziyoruz. Her gittiğimiz muhtar, kendi sorununu, bölgesini ve mahallesini sorununu anlatmadan önce aydınlık Türkiye için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğini söylüyorlar. Ben bu söylemlerinden dolayı bütün muhtarlarımıza ve bütün mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, son yaşanan olayların vatandaşları tabanda tekrar birleştirerek bütünleştirdiğini söyleyerek, yapılacak olan mahalli idareler seçiminde AKP’nin oy oranının artacağına inandığını ifade etti.

Milletvekili Çalık, Göztepe Mahallesi’ndeki ziyarette, “Karşımızda küresel bir güç var. Bu gücün karşısında duracak olan hakkımız ve halkımız var. Biz hakka ve halka güveniyoruz. Vatandaşlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fırat Mahallesi ziyaretinde eski Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinin verilmesi talebi ile ilgili olarak konuşan Çalık, “Sağlık Bakanlığımıza Valilik aracılığı ile yazılarımız yazıldı. Sağlık Bakanlığımız poliklinik hizmetlerine devam edecek. Biz vatandaşımızın sesine her daim kulak verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Fırat Mahallesi sakinlerimiz rahat olsunlar, poliklinik hizmetleri sonuna kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız