SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren ve Arkadaşları da Erol Evgin'e Kızmış!

0
Güncellendi - 2016-06-24 17:03:59
Eren ve Arkadaşları da Erol Evgin'e Kızmış!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi yönetimi, sanatçı Erol Evgin’i söylediği sözlerden dolayı kınadı.

Dernek Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri adına yapılan açıklamada, sanatçı Erol Evgin'in bir gazeteye vermiş olduğu röportajdaki sözleri hatırlatıldı. Dernek Başkanı Eren, “Sanatçı olarak bildiğimiz halkın hür iradesine saygı duyduğuna inandığımız sanatçıların son zamanlarda kendilerini milletin üstünde görmesi, seçilmişler ile millet arasında ayırım yapması, bilinçaltına yerleşmiş tepeden bakma zihniyetinin hala var olduğu biz muhtarları ve sizlere saygı duyan milletimizi derinden yaralamıştır” şeklinde konuştu.

Mustafa Eren, "Soruyoruz ey Erol Evgin, oyunu parmak basarak kullanan o Anadolu anaları, ablaları,kardeşleri ayırım yapmadan seni bağrına bastı. İnsanlıklarını gösterip sizlere saygı duydu. Milletin teveccühü ile belli bir yerlere geldiniz. Milletin sizlere göstermiş olduğu bu saygıya sizler saygısızlık yaptınız. Yaptığınız saygısızlığı esefle kınıyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi ‘Bunlar kendi şerleriyle, kendi şirretlikleriyle, kendi karanlık ilişkileriyle milleti korkutmaya çalışıyorlar.’ Kendilerine buradan diyorum ki boş atıp dolu tuttuğunuz günler geride kaldı. Artık bu milletin size de, söylediklerinize de, yayınladığınız bildirilere de itibarı yok. Milletle, milletin değerleriyle, tarihiyle, kültürüyle ve milletin temsilcileriyle kavga etmekten vazgeçmezseniz kendi çirkinliğinizin içinde boğulup gideceksiniz. Çıkmış bir tanesi kalkıyor diyor ki, bu muhtarların seçilmesini yanlış buluyorum, herkesin oyu geçerli olmamalıdır, milletin içinde de böyle tefrike gidenler var. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın, milletin hiçbirini küçümseyemezsin. Millete tepeden bakanların, milletin hür iradesine saygı duymayanların, milletin tarihiyle, kültürüyle, milletin temsilcileriyle kavga edenlerin saygıya mazhar olmadıklarını buradan ilan ediyoruz" diye konuştu.

iha

muhtarmustafa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız