SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:50
Muhtarlar ile Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan ziyaretleri kapsamında teravih namazı sonrasında Yeşiltepe semtini ziyaret ederek, muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. 
 
Beraberinde partinin Malatya Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve partililerle birlikte Yeşiltepe’yi ziyaret eden Milletvekili Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Amacımız vatandaşımızla yüzleşmek, her fırsatta gelip hesap vermektir" dedi.
 
"İnsanlarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirdik mi getirmedik mi? Bununla ilgili zerre kadar hakkı olan arkadaşlarımız varsa yakamıza yapışsın, Allah rızası için bizden haklarını istesinler" diyen Şahin, şöyle konuştu:
 
"Sizlerin bizden olan beklentilerine biz ne kadar cevap vermişiz? Bugün buradayız. Yerel yönetici arkadaşlarımız, il yönetiminden arkadaşlarımız ve vekiliniz olarak sizlere her an için geride bırakmış olduğumuz bir senenin her zerre hesabını vermek üzere karşınızdayız. Hesap sorma noktasında yetki sizde. Sizi dinleyeceğiz. Sizleri dinleyip eksikliklerimizi görerek kendimizi tanıma noktasına gelebiliriz."
 
Osman Güder, parti teşkilatı olarak vekillerle beraber sürekli halkla iç içe olduklarını belirterek, "Halkımızın dertleriyle dertleşmek, onların bize sunacağı teklifleri, önerileri dinlemek için teravih namazlarından sonra bu gibi toplantılar gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay da imarla ilgili sıkıntıları dinleyerek çözüm için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
 
Mahalle muhtarları adına konuşan Zihni Dönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi verdi.
 
Toplantıya partinin Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Belediye Meclis üyesi Metin Mandal, İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman Kızıl, Seyran Mahalle'si muhtarı Zihni Dönmez, Atatürk Mahalle'si muhtarı Süleyman Şahbaz, Cumhuriyet Mahalle'si muhtarı Şahin Demirci, partililer ve çok sayıda mahalleli katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız