SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhtarlar Mahallenin Başkanı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:36:39
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte Kayısı Kenti Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. 

Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Çıktığı bu yolda dernek olarak kendisine başarılar diliyoruz. Bu yolda kendisinin başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisiyle birlikte çalıştık. Yakinen tanıdığım bir isim. Yolu açık olsun” diye konuştu. 

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahip olduklarını ifade ederek, “Muhtarlar bana göre mahallenin belediye başkanı konumundadır” dedi. 

Erkal, muhtarların gerekli değeri görmediklerini kaydederek, “10 yıllık belediye başkanlığım döneminde muhtar arkadaşlarımızla çok ciddi, yakın ve sıcak bir çalışma dönemi geçirdik. Bana ulaştırdıkları her talebi ciddiyetle değerlendirdik. Bu anlamda bize çok önemli katkılar sağladılar” ifadelerini kullandı. 

Muhtarlarla aynı dili konuşup, aynı düşünceyi paylaştıklarını belirten Erkal, “Görevi devraldığımızda muhtar arkadaşlarımızla organik, samimi, candan ve hizmet odaklı bir çalışmayı beraber sürdürme azmi ve kararlılığındayız. Böyle bir çalışmanın da Malatya’ya hayır getireceği kanaatindeyim. Muhtar arkadaşlarımızın onure edilmesi ve hizmetleri götürürken daha çok öneme alınması gerekiyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız