SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlar Valiyi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2019-04-23 03:10:53
Muhtarlar Valiyi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve başlayan ve Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanlığında yapılan genel kurulda yeniden seçilerek güven tazeleyen Muhtarlar Federasyonu Şube Başkanı Mustafa Eren, yeni yönetim ile birlikte Vali Aydın Baruş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Vali Baruş, muhtarların mahallelerin gelişimi ve değişimi konusunda en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirmekte olduklarını belirterek, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

KULUNCAKLI MUHTARLAR..

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve başlayan Kuluncak Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncer Kaplan da, yeni yönetimi ile birlikte Vali Aydın Baruş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Aydın Baruş, göreve başlayan muhtarlara hayırlı olsun diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız